Akkus vagy? Akkus leszel? Ezt tedd, ha fontos neked, mennyit keresel, milyen körülmények között!

Egyre többen dolgoznak az akkumulátoriparban Magyarországon: mégis, most, ezekben a hónapokban dől el, hogy mennyire lesznek megbecsülve azok, akik itt találnak munkát.

Egyre több nagyvállalat települ Magyarországra, hogy itt gyártsa elektromos autókba, műszaki eszközökbe szánt akkumulátorait. Az óriási beruházások láttán felmerül a kérdés:

a dolgozók érdekei hogyan érvényesülnek majd a sokezres üzemekben?!

Ki fogja kiharcolni, hogy emberi munkakörülmények uralkodjanak a gyárban, ahol dolgozol? Ki fogja elérni, hogy a túlmunkáért megfelelő kompenzáció járjon? Ki járja ki, hogy a veszélyes munkahelyeken pótlékokat kapjanak az ott dolgozók? Ki éri el, hogy az infláció ne vigye el a béreidet? Egyáltalán: hogyan fogjuk elérni, hogy tisztességes fizetéseket kapjunk ezekben az üzemekben?

Nézd meg, hogy a VDSZ – A SZAKSZERVEZET milyen eredményeket ért el – már most:

Ezért fontos, hogy csatlakozz hozzánk:

  • ha elegen léptek be hozzánk, a tulajdonossal kollektív szerződést köthetünk, ami számára biztosítja a zökkenőmentes munkavégzést – számunkra pedig lehetőséget ad, hogy még több előnyt harcoljunk ki magunk, a dolgozók számára.
  • belépésed lehetőséget teremt számunkra, hogy béreink egyre magasabbak, munkakörülményeink pedig egyre jobbak legyenek,
  • ha belépsz hozzánk, a tagsági díjért cserébe nem csak a jogaidat képviseljük, ha problémáid támadnak a munkahelyeden, de kedvezményesen használhatod a VDSZ – A SZAKSZERVEZET üdülőit, igénybeveheted jogi tanácsadásunkat, és a VDSZ-tagsággal járó számos más előnyt is.

Egyedül mindez nem megy! Ha akkus vagy, csatlakozz hozzánk!

Ha érdekel részletesebben is, amit mondunk, ha kapcsolatba szeretnél velünk lépni, kattints ide!

Ha rájöttél, hogy megéri egy szerényebb gyorséttermi menü árából megvédened a magasabb béreidet, jobb munkakörülményeidet, akkor csatlakozz hozzánk, töltsd ki ezt a belépési nyilatkozatot!