Nem csak a pénzed lehet több: rengeteg ingyenes és kedvezményes szolgáltatáshoz is hozzájutsz

A VDSZ nem csak a jogaidat védi – de ha kell, támogat és segít is.

Szakszervezet nélkül esélyed sincs, hogy egy nagyvállalatnál rendes fizetéseket, juttatásokat kapj, hogy a munkaidőd normális, emberi, a családod szempontjából is elfogadható legyen, vagy hogy az egészséged is szempont legyen, ne csak a céges profit.

A fizetésed, munkakörülményeid javulása egyenesen arányos azzal, mennyire erős a szakszervezet a munkahelyeden, mennyien léptek be és támogatják a munkáját.

De nem csak ezek miatt érdemes belépni a szakszervezetbe!

A VDSZ- A SZAKSZERVEZET rengeteg szolgáltatást biztosít a tagjai számára – ezek közé kedvezményes szolgáltatások és ingyenes juttatások is tartoznak. Ilyenek például:

Üdülések. A VDSZ üdülőhelyein a piaci árak töredékének megfelelő térítésért kapcsolódhatnak ki a tagjaink és családjaik – te is nyaralhatsz kedvezményesen a családoddal a Balatonon Balatonszemesen, Balatonlellén, vagy akár Budapesten is.

Jogsegély. Mi ott leszünk melletted, ha munkajogi problémád adódik, ha a munkaadóddal összetűzésbe keveredsz. De nem csak munkaügyi kérdésekben keresheted a szakszervezetet – más ügyekben is ki tudunk segíteni, vagy kedvezményes jogsegélyt tudunk neked biztosítani.

Segélyezés, támogatás. Előreláthatatlan élethelyzetek bárkivel előfordulhatnak. Ekkor kel el leginkább az a segítség, amit a szakszervezet ilyenkor tud biztosítani.

Vásárlási kedvezmények. A szakszervezeti tagsággal számos nagy üzletláncnál, barkácsboltokban vásárolhatsz kedvezményesen, egyes üzemanyag-kereskedelmi vállalatoknál kedvezményesen tankolhatsz.

A legfontosabb azonban mégis az, hogy egy dolog összeköt bennünket:

kiállunk egymásért, kiállunk érted is!

Csatlakozz hozzánk, hogy együtt harcoljunk egy jobb életért!

Egyedül nem megy! Így csatlakozz hozzánk:

Ha érdekel részletesebben is, amit mondunk, ha kapcsolatba szeretnél velünk lépni, kattints ide!

Ha rájöttél, hogy megéri egy szerényebb gyorséttermi menü árából megvédened a magasabb béreidet, jobb munkakörülményeidet, akkor csatlakozz hozzánk, töltsd ki ezt a belépési nyilatkozatot!

Ha beléptél, azonnal segítünk: összekötünk a már létező alapszervezetekkel, vagy ha nincs még ilyen a munkaadódnál, mindenben segíteni fogunk, hogy egy újat alakíthass! Segítünk a lehető legjobb körülményeket kiharcolni a kollektív szerződés kitárgyalása során! Együtt elérjük, hogy a munkahelyeden a lehető legjobb körülmények között dolgozhassatok!

Együtt sikerülni fog! Csatlakozz a VDSZ-hez!